Dogman lanserar frystorkat hundgodis i fem smaker. Godiset är tillverkat i Sverige av nordiska råvaror. Med en kötthalt på 97 procent och vitaminrika tillsatser är de smakrika belöningsbitarna utmärkta även för kräsna hundar. 

Foto: Jeanette Edsjö

Det frystorkade hundgodiset tillverkas i fem olika smaker -gris, kyckling, nötkött, lamm och kalkon. Alla fem smakerna är tillverkade av en enda proteinkälla, är helt spannmålsfria och utan tillsatt socker.

Godiset tillverkas genom den skonsamma konserveringsmetoden frystorkning, utan värmebehandling, vilket gör att vitaminer, enzymer och smak bevaras väl. 

Viktiga vitaminer i fokus
Alla fem smaker har en hög kötthalt på 97 procent, de övriga 3 procenten består av ingredienser som äggskal, morot, blåbär och äppelfiber.
Förutom köttet har Dogman valt nyttiga och vitaminrika ingredienser. Hunden får automatiskt i sig bra ämnen, samtidigt med en belöning i form av godis

Äggskalet, som finns i smakerna gris och nöt, är en 100 procent naturlig källa till kalcium. Äppelfiber innehåller stora mängder pektin som fungerar som prebiotika i mage och tarm, vilket skapar en bra miljö för goda bakterier och förbättring av både matsmältning och immunförsvar. Moroten tillför både betakaroten, A-vitamin, och antioxidanter som är inflammationshämmande. Blåbär innehåller stora mängder vitamin C, E, B6, liksom betakaroten och flertalet mineraler.

Varje förpackning innehåller 50 gram och med den återförslutningsbara förpackningen är det ett smidigt, nyttigt och uppskattat hundgodis att ha med sig på promenaden, en fartfylld aktivitet eller utflykt.