Ulrica Barck driver en liten uppfödning av Tysk Schäfer, med fokus och inriktning på en arbetsam, temperamentsfull, funktionell och sund hund.
Kenneln har fött upp såväl utställningschampions som brukschampions, Gullric´s innehar även bruksavelspris samt bruksuppfödarpris.
Flera Gullric´s hundar är och har varit tjänstehundar inom polisen och väktare.

“Ulricas Schäferhund”, är en samarbetsvillig, temperamentsfull hund med sund och funktionell exteriör-frisk i både huvud och kropp! 

Ulricas visioner, tankar, engagemang och kärlek till rasen Schäfer har lett till att hon utbildat sig och är idag utbildad tävlingsledare, exteriörbeskrivare, mentalfigurant, ringsekreterare inom schäferklubben och SKK, Hon är bruksprovsdomare inom SBK samt numer även specialdomare samt FCI domare för Schäfer på utställning.

Ulrica tar hand om sina valpköpare, hon arrangerar valpträffar, träningsläger och kennelläger. Hon vill finnas till för valpen och ägaren och man kan alltid vända sig till henne med sina funderingar. Hon arrangerar även MH ( Mentalbeskrivning) för sina kullar och uppmanar alla sina valköpare till att röntga hundarna ED/HD.

När man köper hund från denna uppfödningen får man en ny familj- tillsammans med alla Gullric´sare får du en stor gemenskap och ett härligt gäng med vänner med bred hundkunskap.
Alla valpköpare och Gullric´sare vi pratat med är rörande överens om att detta är en fantastisk kennel och Ulrica är stolt över sin uppfödning, hon har ett stort engagemang och enorm glädje.

Gullric´s ska snart ha Valpar.
Vill du veta mera så besök deras hemsida eller Facebook:
Kennel Gullric´s Hemsida>>>
Kennel Gullric´s Facebook>>>

Anna Kapteijn -Gullric´s FrankieRoligt med hund som verkligen vill jobba. Valpen kom med en otrolig trygghet, han var
nyfiken och positiv.


För Anna var det inte självklart att det skulle bli en Schäfer, hon funderade länge, hon ville ha en allsidig hund, en mångsidig som gärna jobbar, en hund som kan följa med på allt.
Anna letade länge, hittade olika kennlar på uppfödaresidan här på Schäfertidningen och började besöka deras hemsidor hittade Gullric´s och kontaktade Ulrica. Hon och Ulrica klickade snabbt och Anna åkte från Stockholm för att besöka kenneln redan när valparna var bara 3 veckor första gången.
Anna ville möta uppfödaren, tiken och valparna innan hon bestämde sig
Mamman till valparna var så trygg och Ulrica var så kunnig, trevlig och tillmötesgående, så Anna blev verkligen nöjd efter det besöket och bestämde sig för att det var rätt kennel för henne.

Annas mål är att Frankie ska bli Assistanshund och hon vill  tävla i bruks och spår
Anna har diabetes och ska träna honom i att markera vid doft när blodsockret ligger fel.
Frankie miljötränas för att kunna klara detta, han ska klara MH och sen väntar en utbildning som tar 1 år för att  senare certifieras som assistanshund.
Anna och Frankie har varit med på sin första kennelträff, det var fantastiskt roligt att få vara med och få kunskap. Det var verkligen både rolig att träffa andra valköpare och Ulrica som är så engagerad i oss och hundarna säger Anna.

Jenny Söder – Gullric´s Eddie

Jag blev rekommenderad Gullrics av en god vän som visste att jag var på jakt efter en schäfer med motor och bra linjer!

Eddie är Jennys 3:e schäfer men hennes första hane, anledningen till att det blev en hane är att hon vill slippa löpet, ofta ställer det till det om man ska ex tävla och dessutom får man på många bruksklubbar inte ens beträda planen med en löptik.
Det bästa med Eddie är att han vill jobba och är väldigt glad. Han har en nyfikenhet som gör honom lättlärd och vad man än hittar på, så hänger han med på det. Men det krävs också väldigt mycket tålamod och träning eftersom han har rejält med vilja och styrka.
Jennys mål är att tävla så småningom, men i vad återstår att se. Just nu jobbar de ganska brett med spår, lydnad, specialsök och IGP är det som ligger närmast!
De träffar som Gullrics arrangerar är väldigt trevliga säger Jenny, det blir en bra gemenskap och man kan också träna mycket ihop eller resonera kring det som funkar mindre bra. Jenny berättar att Ulrica som person är otroligt engagerad i både valpar och valpköpare, där har man ett bra stöd när man stöter på patrull, vilket man lätt kan göra med denna typ av hund.

Kennelträff

Foto: Maude Eliasson