I riktigt höstrusk hade vi utställning på SD Västra den 29 september. Det började med skapligt väder men som sagt, höstrusk på slutet. Men som bekant, hundmänniskor fixar det mesta!

Jag vill börja med att tacka den lilla men trogna skara som arbetade i och utanför ringen. Bra jobbat allihop, ingen nämn och ingen glömd. Jag hade dagen till ära dessutom en domaraspirant, Peter Schorling.
Peter gjorde gott ifrån sig och jag önskar fortsatt lycka till.

Kort resumé av dagens resultat… Trevligt var att det var fem deltagande bruksklass tikar, samtliga av hög kvalité och därmed fick alla V.

BIR i vuxenklass gick till tiken från 12-18 mån, Wectors First Asta – välbygd och med energiska rörelser och fin utstrålning.
Kennel Ebafarmen ställde uppfödargrupp, valp: Enhetlig , tydliga skillnader på könen, välpig- menterade, torra och strama. Härlig energi i rörelserna, HP

BIRvinnare LH valp blev Klockarelyckans Haffa-mycket välpigmenterad, välbyggd och fina rörelser.
Den hund som kanske allra mest fäste på näthinnan var Schärotts Icon, vinnande hanen från 4-6 mån. En hane jag tror vi får se mycket av framöver. Välbygd, fin könsprägel, mycket harmoniska rörelser han ”ägde” ringen.
Ha en aktiv och fin vinter! // Ulrica Barck