Kennel Kewonne har valpar efter Hedeforsens Qaxe och Kewonnes Angie

Kenneln har just nu leveransklara valpar efter Hedforsens Qaxe och Kewonnes Angie. Det är en spännande kombination av föräldrarna som båda är friska i höfter och leder, godkänt mental status.
Qaxe arbetar som väktarhund och är en mycket stabil och trevlig herre.
Valparna är nyfikna, sociala. pigga och glada och ni är välkomna att komma och hälsa på. Kullen föddes 14 december och det blev 4 hanar och två tikar.

Valparna är leveransklara

Födda: 2022-12-14

kontakta: Yvonne
mail: kennel.kewonne@gmail.com
Tel: 0708-558827

Fader: Hedeforsens QAXE

SE59166/2018,
ED 110 och HD 114

”Qaxe är en resursstark hund med starka drifter, snäll och trevlig individ som lever med andra hundar. Han tränar lydnad, spår, uppletande och skydd” citat från hans ägare Helene’, och han är utbildad väktarhund

Moder: Kewonnes Angie

SE10879/2018,
ED 102 och HD 113

Angie är en framåt och arbetsvillig tjej som mest gillar att köra spår, men hon är även duktig i specialsöks arbeten. ”

Valparna är trygga och socialiserade. De är vaccinerade,vetrinärbesiktade, chippade och registrerade med stamtavla i SKK.
Kennel Kewonne

Stolta ägare till hundar från Kewonnes Kennel

Jesper är supernöjd med sitt val av kennel

Enligt mitt tycke så har Yvonne som äger Kennel Kewonne en mycket stor kunskap om schäferhunden och jag gillar det tänket hon har med aveln kring rasen.
Kenneln är mycket seriös och jag fick den uppfattningen att de hundar som Yvonne föder upp är sunda och har mycket bra egenskaper. 

Jag har haft hund i många år och är aktiv inom Svenska brukshundklubben. Jag har ett stort intresse för bruksraserna och då för Schäferhunden. Jag letade efter en seriös kennel och kom då i kontakt med Yvonne. Kenneln är mycket seriös och jag fick den uppfattningen att de hundar som Yvonne föder upp är sunda och har mycket bra egenskaper. Jag har en schäfertik från kenneln som har mycket goda egenskaper och är mycket trevlig och stabil. Mina mål är att kunna ge mig ut på tävlingsbanan inom bruksgrenarna eller inom IPO-R. Saga är en mycket lämplig hund för detta så jag ser med tillförsikt framåt vad detta kan ge. Förutom att Yvonne är kunnig inom schäfer aveln så är hon mycket kunnig och utbildad inom hundverksamhet och specialsök. Detta är en viktig del i helheten när man väljer att köpa en hund från en kennel. Yvonne visar ett intresse även efter man köpt hunden och man har dialog om hur det går och man får hjälp om man har något problem. 

Kewonnes Balder är en nervfast hund, som är frisk och vältränad och har en fantastisk arbetsglädje!

En härlig hund att jobba med.Vi ser fram emot många år med honom.

Första gången vi hörde talas om Kennel Kewonne var genom en träningskompis som själv har en schäfer från kenneln, och som vi gillade. När vi kom till den punkt där vi själva var tvungna att skaffa en ny schäfer, tittade vi på vad Kewonne hade. Vi hade tidigare tittat på Hedeforsens Öwall så när vi fick veta att Kewonne väntade på valpar efter Öwall så hörde vi av oss. Yvonne har gett oss ett riktigt bra bemötande från start. Vi besökte valparna flera gånger, och varje gång kände vi oss välkomna.Vi bestämde oss för Balder, som nu är drygt 15 månader gammal. Vi är väldigt nöjda med honom och tycker att han har ett fantastiskt bra sinne. Hans status är ”A” på höfterna, ”0” på armbågar och hans rygg är frisk. Nu har han även godkänt MH. Vårt mål är IGP och vi har tränat spårning och lydnad från start. När det gäller C-arbetet har vi tagit det lite lugnt. Men vi har sakta börjat med den här grenen också.
Ulf och Annette Danielsson